Lumenes skönhetsplock

2015-03-09 Collage

Under våren vill jag inte gömma min hud bakom en tjock foundation. Jag vill att min hud ska få andas och jag vill kunna odla ett par fräknar. Därför kör jag på en CC-cream. Sedan vill man kanske dölja tröttheten från vintern som fortfarande sitter kvar, då är det bra med en concealer. Sätter allting sedan med ett puder. Vill ju även ha ett schysst glow då passar denna hightligter (som jag faktiskt funderat på att köpa).

2015-03-0912015-03-092

2015-03-093

Det var basen det. Sedan till färg och form. Ögonbrynen fyller jag i lite smått och försiktigt. Går sedan över till ögonen. Kör på en lätt och ganska ljus sotning och tunn eyeliner med en liten vinge. Sedan Lenght Serum Mascara. Drar på lite bronzer och rouge för att få lite färg.

  


 
Våren närmar sig otroligt snabbt. Vilket jag älskar! Därför tänkte jag att detta kollage ska vara inspirerat att just våren. När jag sminkar mig blir det aldrig något speciellt drastiskt. Det ska vara lätt, gå snabbt, vara ganska naturligt men med glow och lite glam. Glowet får highlighter stå för och glamet brukar ögonskuggan stå för. Det ska kännas fräscht och inte för mycket helt enkelt.

 

 Bilder på sminkningar från: min pinterest, Pernille & Michelle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress