It at first sight
I tisdags skrev jag en liten kort presentation av mig själv men eftersom att denna veckas utmaning handlar om att beskriva sig själv tänkte jag att en lite mer ingående och djupare presentation satt på sin plats. Det här är jag:

SAMSUNG CSC

Som sagt heter jag Elin och är 20 år. Mina intressen är att fota samt mode och stil. Jag gillar att mixa min egen stil med trender för att få en uppdatering av stilen men ändå känna mig hemma. Just nu försöker jag bygga upp min basgarderob en även min sminkväska från grunden. Det blir dock en del impulsköp ändå.

 

Vart i livet står jag? Just nu händer det inte speciellt mycket exalterande saker utan mitt liv känns mer som att det står på standby. Tyvärr. Just nu har jag t.o.m börjat fundera på att studera fastän jag inte vet vad jag vill jobba med i framtiden. Det enda jag vet är att jag älskar skor.

SAMSUNG CSC

Ärligt så håller jag på och kollar runt på olika program och kurser inom mode och handel. Jag tror något sådant skulle passa mig men måste hitta exakt vad. Efter en hel del sökande efter min egen stil känner jag att jag har hittat den. Den är enkel och klassisk. Jag älskar djupa men smakfulla urringningar samtidigt som jag gillar att täcka huden. Det är helt beroende på vilket humör jag är på. Under detta sökande kom jag nog på att jag vill jobba på ett sätt eller annat med kläder och mode.

SAMSUNG CSCANYWAY, vart kan man nå mig då? Eftersom jag ständigt behöver inspiration och tycker om att inspirera så finner ni mig på de flesta webbsidor. Instagram, twitter, youtube, tumblr och pinterest är väl de jag använder mest.
lofholms

Lycka till i tävlingen fina du!
Kram!

Svar: Tusen tack finis!!
Kram :-)
elinlindblomm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress